Coaching

Met de methode Hoofd – Hart – Handen brengen we jouw gedachten, gevoelens en handelen in kaart. Hierbij staan steeds 3 vragen centraal;

  1. Wat denk ik?
  2. Wat voel ik?
  3. Wat doe ik? 

We toetsen jouw gedachten, passen deze bij mijn gevoelens en emoties? En mijn gedrag, is dat in lijn met wat ik wil, en hoe voel ik me daarbij? Op deze manier ga je structuren en patronen in je gedrag, emoties en denken herkennen en erkennen. Ook leggen we hier het fundament voor je toekomst en je gewenste gedrag. 

Met behulp van technieken uit de positieve psychologie, NLP, ACT en verschillende andere coachingsmethodieken ga je met jezelf aan de slag. Tussen onze afspraken door krijg je huiswerk om nog meer inzicht op te doen en nieuw gedrag uit te proberen en te ervaren. 

Dit alles om uiteindelijk gelukkiger, meer in balans en met gevoel van controle verder te gaan. We creëren een gouden driehoek tussen je Hoofd (denken), je Hart (gevoelens) en je Handen (gedrag). 

Het programma is los te volgen, of in een combinatie met Creatrix® en is echt bedoeld om je in de ‘actie-modus’ te zetten. Zelfverzekerd, flexibel en met vertrouwen in de toekomst. 

Even kennismaken?

FERM doneert voor iedere nieuwe cliente een bedrag aan:


Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief