Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Judith Krom, moeder van twee en trotse eigenaar van FERM.

Ook was ik jarenlang een minder trotse eigenaar van m’n innerlijke criticus. Je kent haar vast, die ene die bij alles wat je doet roept dat het niet goed is, niet goed genoeg is en nooit goed genoeg zal zijn. Ik vond het moeilijk om m’n mening te geven, want ‘ik zou het vast mis hebben’. Ik was bang voor afwijzing en vertoonde pleasegedrag. Ik was altijd druk met wat anderen van me vonden en had geen idee meer wat ik nou eigenlijk zelf wilde.

Totdat ik er genoeg van had. Zelfhulpboeken en cognitieve therapie ten spijt, niets hielp. En toen ontdekte ik Creatrix®. Ik las erover bij een oude vriendin op haar website en dacht; dit is dus té goed om waar te zijn. Maar ik sprak met haar af, ze overtuigde me en ik deed de opleiding.

Het ongelooflijke gebeurde. De innerlijke criticus was weg. Ik volg nu m’n eigen koers, spreek me uit wanneer ik dat nodig vind, laat me niet langer beïnvloeden door wat anderen misschien wel of niet van me vinden en durf mijn eigen keuzes te maken. 

FERM steunt Mama Cash
FERM doneert voor iedere nieuwe cliente een bedrag aan:

“Iedere vrouw zou zich vrij moeten voelen om te doen wat ze wil en haar eigen pad durven kiezen.”

Ik geloof dat wij vrouwen ons te vaak laten tegenhouden door onze interne stem, onze omgeving en alle normen en waarden die voor ons vrouwen bepaald zijn. Het zorgt ervoor de we alles goed willen doen, keuzes niet durven maken en ons niet uitspreken en gedragen zoals we zouden willen. 

Iedere vrouw zou zich vrij moeten voelen te doen wat ze wil en haar eigen pad durven kiezen. Niet alleen voor zichzelf, maar zeker ook voor haar dierbaren en ver daarbuiten. Mijn overtuiging is dat de wereld beter af is wanneer wij vrouwen zonder beperkingen het leven tegemoet treden. Een gelukkige vrouw die doet wat zij wil kan de wereld aan.

Dus ik ben op een missie. Dankzij Creatrix® en m’n methode Hoofd – Hart – Handen heb ik de mogelijkheid om vrouwen te helpen. Niet zweverig, niet moeilijk. Maar op mijn manier. Licht, vol humor en af en toe streng, echter altijd met een gezonde dosis empathie voor de ander.

Wat anderen zeggen over FERM

“Ik heb eindelijk m’n eigen ik weer gevonden”.

Sandra Gatsonides

“Met aandacht en liefde is er aan mijn belemmeringen gewerkt, waardoor mijn hoofd en hart weer op één lijn kwamen. En vanuit daar kwam er ruimte om naar mijn kwaliteiten en doelen voor de toekomst te kijken.”

Anoniem

“Judith luistert met aandacht naar wat je nodig hebt. Ze stelt de juiste vragen en zorgt met haar respectvolle houding en een juiste dosis humor dat je terug bij jezelf komt en dat je de antwoorden/ kwaliteiten vindt die in jezelf besloten liggen.”

Joyce Goosen

“Wat ik nog het meest bijzonder vond: je blijft jezelf, maar dan zonder dat ik me nog druk maakte om wat anderen van me vonden. Zo reed ik bijna iemand aan en werd diegene boos op me. Vroeger had ik me daar de hele dag druk om gemaakt, nu maakte het me niets uit en had ik medelijden met hem, jouw probleem dat jij zo boos wordt!”

Anoniem

“I gained control over my reactions, instead of being a slave of my emotions. For the first time in my life I felt truely free.”

Kirsten

“Judith luisterde goed en gaf me het gevoel dat ze onbevooroordeeld was. Daardoor kon ik me helemaal open stellen in de sessies. Bizar hoe snel en makkelijk ik uiteindelijk geholpen ben, op eigenlijk zo’n simpele manier.”

Hannelore

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief