Werk met mij

Persoonlijke coaching | Carriére coaching

 Zijn één of meer van onderstaande opmerkingen op jou van toepassing? 

Ik voel me ongelukkig, zit vast, wil eigenlijk anders maar weet niet hoe.

Wat ik ook doe, het is nooit goed genoeg.

M’n hoofd is vol met alles wat ik moet.

Ik heb al meerdere therapieën en zelfhulpboeken geprobeerd, niets hielp blijvend.

Ik wil iets anders op m’n werk, maar ik durf geen stappen te maken. 

Ik voel me angstig.

Ik slaap slecht door piekeren.

Ik voel me een slechte moeder/ partner/ vriendin/ dochter.

Ik doe wat anderen van me verwachten maar eigenlijk wil ik iets anders, alleen ik durf niet.

Ik voel me gestrest.

Ook al krijg ik complimenten en zien anderen mijn kwaliteiten; ik zie het zelf niet. 

Ik spreek mezelf continu bestraffend toe omdat ik niet doe wat ik zou moeten doen.

Allereerst; goed dat je er bent. 

Waarschijnlijk zijn een aantal van bovenstaande onderwerpen op jou van toepassing, en ben je nu aan het zoeken naar een oplossing. 

Of misschien ben je nog niet toe aan de oplossing, maar ben je nog op zoek naar inzicht. Waarom lukt het niet om gelukkig te worden, waarom is mijn gedrag niet in lijn met wat ik eigenlijk zou willen doen?

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het kan zijn als je het gevoel hebt dat alles je ‘maar overkomt’, en dat je geleid wordt door angsten waardoor je niet de stappen neemt die eigenlijk belangrijk zijn voor je.
Vanuit m’n rol als coach, maar ook als moeder en ondernemer herken ik emoties en situaties waar je je in kunt bevinden.

Je kunt bij mij verschillende routes volgen, afhankelijk van jouw behoefte: 

1 OP 1 COACHING

Met de methode Hoofd – Hart – Handen brengen gedachten, gevoelens en handelen in kaart. 3 vragen staan centraal; Wat denk ik? Wat voel ik? Wat doe ik? Je gaat structuren en patronen in je gedrag, emoties en denken herkennen en erkennen. En we leggen het fundament voor je toekomst en je gewenste gedrag. 

CREATRIX®

In een aantal sessies herbedraden we je brein.
Je wordt verlost van beperkende gedachten en overtuigingen. Je transformeert naar de vrouw die je eigenlijk bent, jouw beste versie. Gemakkelijk en pijnloos.